Verkiezingsdebatten op RICK FM

In de aanloop van de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 21 maart 2018 zendt Rick FM zes dagen per week verkiezingsdebatten uit over uiteenlopende onderwerpen. Elk debat wordt gevoerd tussen 2 partijen onder leiding van een presentator van Rick FM. De debatten zijn via de kabel te beluisteren op 99.0 FM, via de ether op 106.3 FM en via internet op www.rickfm.nl. Hier zijn de debatten ook terug te luisteren via “Uitzending Gemist”.

Vrijdag 9 maart debatteren vanaf 17.00 uur de VVD met de PvdA en DUS! met het CDA over duurzaamheid in Uithoorn.

Zondag 11 maart staat het verkiezingsdebat in het teken van de sport. Tussen 16.00 en 16.30 uur debatteren de VVD en PvdA over hun sportplannen voor Uithoorn. Groen Uithoorn, Ons Uithoorn en Gemeentebelangen debatteren of het wenselijk en mogelijk is om alle kinderen onder 12 jaar gratis te laten sporten of aan cultuur te laten doen.

Maandag 12 maart debatteren Ons Uithoorn, Gemeentebelangen en Groen Uithoorn vanaf 17.00 uur over hun plannen om de dorpskern van Uithoorn in te richten. Moet er wel of niet een feestplein komen? Het CDA en DUS! kruisen de degens over de werkgelegenheid in Uithoorn.

Dinsdag 13 maart gaan PvdA en VVD in debat hoe je een prettige buurt maakt in Uithoorn. Gemeentebelangen, Ons Uithoorn en Groen Uithoorn discussiëren over de woningbouw in Uithoorn. Waar kan er nog gebouwd worden en voor wie moet er gebouwd gaan worden. Het verkiezingsdebat wordt vanaf 17.00 uur uitgezonden.

Woensdag 14 maart vanaf 17.00 gaat het verkiezingsdebat tussen DUS! en CDA over welke keuzevrijheid mensen in de bijstand en de schuldhulpverlening mogen hebben. VVD en PvdA debatteren over de woningbouw in Uithoorn. Waar gaan we bouwen en voor wie?

Donderdag 15 maart kruisen Ons Uithoorn, Groen Uithoor en Gemeentebelangen de degens over de manier waarop zij wel of niet Uithoorn willen gaan vergroenen. Het CDA en DUS! leggen uit waar en voor wie er nog woningen gebouwd kunnen worden in Uithoorn.