Beste inwoners van Uithoorn en De Kwakel

Op woensdag 21 maart zijn de verkiezingen voor de Gemeenteraad van Uithoorn en De Kwakel. U heeft het vast al gezien op straat, in de lokale kranten en op de politieke websites; de verkiezingskoorts is weer losgebarsten. Alle politieke partijen strijden daarbij om uw aandacht en uw stem.

In deze verkiezingskrant presenteert VVD Uithoorn-De Kwakel haar plannen op hoofdlijnen en natuurlijk stellen ook de kandidaten zich voor. Een sterk team met een mooie mix van ervaring, leef- tijd en achtergrond. We hebben er allemaal zin in!

Onze campagne richt zich bij deze verkiezingen op 5 hoofdthema’s, namelijk Veiligheid, Buurt, Bereik- baarheid, Sport en Wonen.

Ze zijn met elkaar verbonden, namelijk door het vertrouwde thema van de lokale VVD: De gemeente Uithoorn is een fijne plek om te leven, te wonen en te werken. En dat moet zo blijven!

Daarnaast mag u natuurlijk ook van ons verwachten dat wij ons inzetten voor een goed bestuur, goed onderwijs, sterke economie en natuurlijk een finan- cieel gezonde gemeente met lage lasten.

Wij zien u graag op 21 maart in het stemlokaal en hopen dat u VVD Uithoorn-De Kwakel opnieuw uw vertrouwen wilt geven.

Jan Hazen Lijsttrekker