De VVD staat ook nu voor u klaar in deze moeilijke tijd.

Het jaar 2020 zal nu al de boeken ingaan als het Coronajaar. Het COVID-19 virus raakt ons helaas allemaal. Of dat nu is doordat u of één van uw geliefden ziek wordt, door de economische gevolgen, de veranderende werksituaties of door het beperkte sociale leven dat onze kwaliteit van leven beïnvloedt.

Met z’n allen proberen we de kwetsbare mensen in onze samenleving te beschermen en doen we ons best om bijvoorbeeld onze lokale ondernemers te steunen.

Ondanks dat we een moeilijke en onzekere periode doorgaan zie je ook veel solidariteit, steunbetuigingen en allerlei hartverwarmende initiatieven in Uithoorn en de Kwakel.

En dat is mooi om te zien! We hebben nog een weg te gaan maar wij kunnen dit met elkaar! Wij als VVD fractie zijn er voor u, juist ook in deze tijd.

Zoekt u een luisterend oor of loopt u zelf of uw onderneming ergens tegenaan waar u hulp bij kunt gebruiken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onze website:

https://uithoorn.vvd.nl/


Daar vindt u de contactgegevens van al onze fractieleden. Wij kijken dan graag wat wij of ons netwerk voor u kunnen betekenen. Veel goede gezondheid gewenst, zorg goed voor uzelf en voor elkaar. Samen zijn wij sterk!


Fractie VVD Uithoorn-de Kwakel.