Het is alweer september. Blog van Daan Noordanus, raadslid

Het is alweer september. De vakanties zijn afgelopen en we zijn weer aan het werk. Gelukkig laat de herfst nog even op zich wachten zodat we nog even kunnen na-zomeren.

Mijn zomer heeft in het teken gestaan van het schrijven van het VVD-verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022. Aangevuld met een paar vrijwilligers hebben we als fractie veel input opgehaald, discussies gevoerd en heel veel geredigeerd. Ik ben trots op het resultaat en ben benieuwd wat de leden ervan gaan vinden.

Ik heb ook stilgestaan bij mijn ambities, in de gemeenteraad en op mijn werk. En ik heb geconstateerd dat ik het heel erg naar mijn zin heb. Als ik me comfortabel en gelukkig voel kan ik het meest uit mezelf én mijn werk halen. Sta jij wel eens stil bij je werkgeluk? Het is namelijk de Week van het Werkgeluk.

Dat ik me comfortabel voel heeft alles te maken met de fijne cultuur in ons land én ons dorp. Het is heerlijk dat ik mezelf kan zijn, daar heb ik geen Dag van de Biseksualiteit voor nodig. Maar voor iedereen die nog niet helemaal zichzelf durft te zijn is het misschien wel nodig. De expositie ‘Dit Zijn Wij Uithoorn’ - die gisteren is geplaatst - vind ik daarom een top initiatief. Laten we wat vaker in gesprek gaan met mensen die we (nog) niet kennen. Dat is wat het raadswerk voor mij extra leuk maakt.