Nr. 6 Michael Bouwmeester

Wie is Michael Bouwmeester?


Michael is opgegroeid in de buurgemeente de Ronde Venen, en woont nu 16 jaar in de gemeente Uithoorn. Eerst in de Legmeer en inmiddels 9 jaar in de Kwakel samen met zijn 2 zoons van 10 & 3 jaar en vriendin.

 

Waarom ben je actief in de gemeentepolitiek?


Door mijn passie voor de politiek en voor de lokale politiek heb ik mij in 2016 aangesloten bij de VVD Uithoorn & De Kwakel en zit ik momenteel nog in mijn 1ste termijn als raadslid. Graag ga ik door met de gemeenteraad en plak ik er een 2de termijn aan vast. Want wij leven in een mooie gemeente maar het kan altijd mooier, beter en veiliger. En daar maak ik mij graag hard voor.

 

Wat ga je de komende vier jaar doen ?


Deze aankomende raadsperiode wil ik mij vooral richten op onze kinderen en jeugd. Voldoende speelplekken die goed onderhouden en veilig zijn. Veiligheid rond de scholen en op schoolplein zodat de kinderen veilig naar school kunnen en weer terug naar huis.

Maar ook scherp blijven op de jeugdhulp en zorgen dat elk kind de juiste hulp krijgt die nodig is, zodat ieder mee kan doen.

Onze kinderen hebben recht op een veilige, goede plek om op te groeien en de basis teleggen voor de toekomst.

 

En wat doe je daarnaast?


Naast mijn werk in de gemeenteraad heb ik een fulltime baan en ben ik voetbal trainer en coach.

Zelf ben ik ook voetballend actief en vind ik het heerlijk om met onze 2 honden te wandelen of leuke dingen te doen met mijn gezin. Ik ben een echte aanpakker en graag bezig om mij in te zetten.