Terug van reces, uw VVD fractie is klaar voor het najaar

Heeft u ook zo genoten van de zomer? Vooral de laatste weken was het genieten in en om onze dorpen. Even opladen voor een druk najaar.

Afgelopen maandag 11 september kwamen wij weer bij elkaar in het fractieoverleg. En, zoals dat gaat, dan kijk je even achteruit maar vooral ook vooruit.

De agenda tot aan de kerstperiode is goed gevuld, we hebben veel te doen. In de commissie- en raadsvergaderingen staan Omgevingsvisie, Mobiliteit, Veiligheid, Speel- en beweegbeleid, Zorg, Schiphol (natuurlijk! ) en diverse grote bouw- en verbouwprojecten op de planning. 

En welke invloed gaan we nog krijgen vanuit de landelijke politiek. Wat en wanneer gaan we in onze gemeente merken van de uitslag van de verkiezingen op 22 november. 

Wij hebben er in ieder geval zin in. Maar we kunnen het niet alleen.

U bent nodig. Uw mening, uw zorg, uw ideeën. Groot of klein, liberaal of niet. Wij horen het graag en wij gebruiken het allemaal om onze koers te bepalen.

Velen van u weten onze mailbox, fractie@vvduithoorn.nl , al te vinden. Wij vinden het daarnaast ook fijn als u langskomt in het fractieoverleg, dan kunnen we nog meer achtergrond met elkaar bespreken. 

Maar de allerleukste manier om het gesprek aan te gaan is op de Najaarsborrel die ons lokale bestuur organiseert. Daar zijn we allemaal, wethouders, raadsleden, bestuur en leden, misschien zelfs een Provinciale Statenlid.

Woensdag 20 september om 19:30 bij Gasterij De Kwakel (Vuurlijn 78) bent u van harte welkom. Het is vrije inloop en er zijn geen kosten aan verbonden.

U komt toch ook?